Index | Forum afgesloten i.v.m. te grote risico's nieuwe AVG-wetgeving...
 

Rennie Deflatine

Rennie Deflatine

Rennie Deflatine is een geneesmiddel met als werkzame stof calciumcarbonaat en magnesiumsubcarbonaat en tevens simethicon. Deze stoffen binden zich aan het maagzuur waardoor deze geneutraliseert wordt. Het helpt goed bij zowel oprispingen, zuurbranden als Reflux, maar ook bij een opgeblazen gevoel of gasvorming in het darmkanaal.
Rennie Deflatine is puur en alleen symptoombestrijding. Het SCDiet is een veel beter alternatief, omdat het de bron van de problemen wegneemt. N.B. Bij ernstige aandoeningen kan de oorzaak ergens anders liggen, zoals een gezwel of zweren.

Waarom werkt het Specifieke Koolhydraten wel ?
Het specifieke koolhydraten neemt de directe oorzaak van de ontsteking weg. De darmwand wordt namelijk ontstoken door een verhoogde afweerreactie op een te hoge populatie kwaadaardigde bacterieen in de darmen. Waar prednison en remicade het afweersysteem blokkeren, bestrijdt het dieet direct de bron van het probleem: Het hongert de bacterieen uit, waardoor deze geen ontstekingbevorderende zuren meer kunnen uitscheiden. Lees hier verder: Wat is het Specifieke Koolhydraten Dieet


Index